Responsive biografhjemmeside

Når du bruger billetsystemet Integra kan du også vælge at bruge vores biografhjemmeside 'Phoenix'.

Phoenix er et 'responsive website' hvilket betyder at hjemmesiden umærkeligt tilpasser sig skærmen uanset om gæsten besøger siden med en telefon, en tablet, en laptop, etc. Oplevelsen er ensartet god uanset hvilken vej din gæst valgte til din hjemmeside.

Det betyder for dig at du kan nøjes med hjemmesiden. Du skal ikke bekymre dig om apps til Android og Apple, etc. - du har én velfungerende indgang til din biograf på nettet.

1StepAhead var de første der lancerede en responsive hjemmeside til biografer i Danmark - og vi er fortsat i front. Således kan dine gæster nyde enkelheden i med deres telefon at købe en billet til biografen der leveres direkte til telefonen. Det er helt unødvendigt at printe e-mails, etc. - alt sker på telefonen - helt enkelt...

Andelen af gæster på biografhjemmesiderne der besøger siden med en telefon eller en tablet er i dag over 70% - og er fortsat stigende. Derfor fokuserer vi løbende på at de mobile brugere oplever et maksimum af brugervenlighed.

Ligeledes holder vi tanke på din travle hverdag. Derfor kan du sætte din hjemmeside på autopilot - dit arbejde med dit repertoire sammen med vores redaktørs utrættelige indsats omkring præsentationen af filmene er alt hvad der skal til for at du har en til enhver tid spændende og opdateret hjemmeside.

Download pdf'en om Phoenix - biografhjemmesiden fra 1StepAhead nedenfor og få en gennemgang af alle de mange muligheder.

Download pdf'en om Phoenix - biografhjemmesiden fra 1StepAhead.

Kontakt


1StepAhead ApS
Algade 68C, 2.
DK-5500 Middelfart
Tlf.: 70 23 00 49
kontakt@1stepahead.dk hep

Support


Alle ugens dage fra 9.00 - 21.00
Hotline tlf.: 70 23 00 49

Download

Læs mere om 1StepAhead og billetsystemet Integras funktioner, struktur og sikkerhed i nedenstående pdf'er. Her finder du også materiale om vores biografhjemmeside.

Billetsystemet, Integra (pdf)

Biografhjemmesiden, Phoenix (pdf)

Salgsterminal, biografer (pdf)

Kontakt os

Udfyld alle felter – så kontakter vi dig!