Integra Academy

Billetsystemet Integra har igennem mere end 10 år gennemgået en løbende udvikling. Det vil sige at mulighederne systemet i dag byder på er så omfattende at ikke alle kunder får udnyttet Integra fuldt ud.

Det synes vi hos 1StepAhead er en skam - vi vil allerhelst at samtlige vores kunder får fuldt udbytte af deres billetsystem i alle de aspekter i markedsføringen og administrationen som Integra er udviklet til at støtte op omkring.

Integra-Academy er en af de muligheder vi giver vores kunder for at holde sig opdaterede omkring de løbende tilføjelser af funktioner i billetsystemet. Integra-Academy er også et af midlerne i uddannelsen af nye kunders personale.

Endelig er Integra-Academy en værdifuld ramme omkring erfaringsudveksling blandt vores kunder - og samtidig en uvurderlig kilde af inspiration til vores videreudvikling af billetsystemet så vi altid lever op til vores kunders ønsker - og til vores navn: 1StepAhead.

Kontakt


1StepAhead ApS
Algade 68C, 2.
DK-5500 Middelfart
Tlf.: 70 23 00 49
kontakt@1stepahead.dk hep

Support


Alle ugens dage fra 9.00 - 21.00
Hotline tlf.: 70 23 00 49

Download

Læs mere om 1StepAhead og billetsystemet Integras funktioner, struktur og sikkerhed i nedenstående pdf'er. Her finder du også materiale om vores biografhjemmeside.

Billetsystemet, Integra (pdf)

Biografhjemmesiden, Phoenix (pdf)

Salgsterminal, biografer (pdf)

Kontakt os

Udfyld alle felter – så kontakter vi dig!