Om 1StepAhead og billetsystemer

Billetsystemet Integra redefinerede hvad der kunne forventes af et online billetsystem ved at integrere markedsføring, kiosksalg, restauration, vagtplan og meget andet i ét totalintegreret system med en væsentlig rationalisering af administrationen til følge.

Med en historie der går mere end 10 år tilbage har 1StepAhead bevist at have den staying-power der gør os til et trygt leverandørvalg - vi var her for mere end 10 år siden og det agter vi at vedblive med at være.

1StepAhead har siden dag 1 tilbudt markedets formodentligt mest attraktive priser på billetsystemet. Vores konkurrencedygtige priser til trods holder vi et konstant højt tryk innovations-kedlerne - fordi vi vil levere 'value for money' uden sidestykke.

Vi har siden 2003 kontinuerligt videreudviklet Integra der formodentlig i dag er det bredest favnende og mest avancerede online billetsystem på markedet. I 2013 tilkom vores responsive biografhjemmeside Phoenix der tilbyder biograferne pladsen på førersædet med den skarpeste biografhjemmeside Internettet endnu har set.

Cirkusrevyens og Fredericia Teaters valg af Integra fra 1StepAhead tyder på at vi med Integra har udviklet et system der appellerer til de allerbedste på deres felt. Vi er stolte over tilliden vi bliver vist af vores kunder - store som små. Vi gør vores ypperste for at forvalte tilliden med omhu gennem en dedikeret supportindsats - alle ugens dage fra 09:00-21:00.

Læs på disse sider mere om Integra fra 1StepAhead. Kontakt os for en uforpligtende demonstration hos dig eller hos en af vores kunder hvor du vil kunne vurdere billetsystemet Integra 'live'.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt


1StepAhead ApS
Algade 68C, 2.
DK-5500 Middelfart
Tlf.: 70 23 00 49
kontakt@1stepahead.dk hep

Support


Alle ugens dage fra 9.00 - 21.00
Hotline tlf.: 70 23 00 49

Download

Læs mere om 1StepAhead og billetsystemet Integras funktioner, struktur og sikkerhed i nedenstående pdf'er. Her finder du også materiale om vores biografhjemmeside.

Billetsystemet, Integra (pdf)

Biografhjemmesiden, Phoenix (pdf)

Salgsterminal, biografer (pdf)

Kontakt os

Udfyld alle felter – så kontakter vi dig!