Hjemmesiden

Ud over at styre online booking og salg af biletter er det også Integrasystemet  der styrer resten af eventstedets hjemmeside der således altid fremstår up-the-minute opdateret med repertoire, eventomtaler, etc.

Driver du en biograf vil du sætte pris på vores filmredaktør der sørger for filmomtaler, trailers, plakater, etc. i god tid inden filmens premiere.

Du behøves ikke røre en finger for at systemet altid er opdateret med de seneste filmomtaler, etc. - Integra synkroniserer en gang i døgnet med vores centrale server - så materialet dukker helt automatisk op hos dig i biografen.

Driver du ikke biograf men f.eks. et spillested, en revy eller andet kan du selv i Integra beskrive dine events med billeder, videoer, etc. På denne måde kan du løbende holde din hjemmeside opdateret med relevant indhold uden at skulle involvere webbureauer, el.lign.

Ud over den dynamiske opdatering af din hjemmeside med hard facts som repertoire og eventomtaler giver systemet dig mulighed med at arbejde med forskellige elementer til at give din hjemmeside liv og interagere med dine gæster.

Således kan du på under fem minutter oprette nyheder, konkurrencer, afstemninger, etc. på din hjemmeside. Indholdet er tilgængeligt på din hjemmeside samme øjeblik som du klikker 'gem'.

Deltagelsen i konkurrencer kan du lade være gratis for dine gæster - eller du kan vælge at basere dem på overtakserede sms'er så du tjener penge på aktiviteterne.

Det kan med garanti ikke være nemmere - og det er derfor du får det gjort - fordi det føles som en leg mere end trivielt arbejde.

At sætte din hjemmeside på autopilot med Integra systemet er blot en mulighed - ikke en nødvendighed. Du kan også vælge at gå dine helt egne veje og blot interface til systemet gennem det API-interface vi kan stille til rådighed (som f.eks. Cirkusrevyen har valgt at gøre).

I 2013 lancerede vi Phoenix - den første responsive biografhjemmeside internettet har set. Phoenix kan du læse mere om her.

Læs også om nyhedsbrevsmodulet

Tilbage til oversigten

Kontakt


1StepAhead ApS
Algade 68C, 2.
DK-5500 Middelfart
Tlf.: 70 23 00 49
kontakt@1stepahead.dk hep

Support


Alle ugens dage fra 9.00 - 21.00
Hotline tlf.: 70 23 00 49

Download

Læs mere om 1StepAhead og billetsystemet Integras funktioner, struktur og sikkerhed i nedenstående pdf'er. Her finder du også materiale om vores biografhjemmeside.

Billetsystemet, Integra (pdf)

Biografhjemmesiden, Phoenix (pdf)

Salgsterminal, biografer (pdf)

Kontakt os

Udfyld alle felter – så kontakter vi dig!